آموزش تهیه خمیر گل چینی
برای تهیه خمیر گل چینی روشهای متعددی وجود دارد که هریک کاربرد خاصی دارد.البته تفاوت آنها فقط در مواد لازم برای تهیه هر خمیر میباشد و روش تهیه آنها یکسان است.
روش اول :
۱_ نشاسته ذرت ۱ پیمانه
۲_ چسب چوب نصف پیمانه
۳_ گلیسرین ۱ قاشق غذاخوری
۴_ آب ۲/۳ پیمانه
۵_ آب لیمو ۱ قاشق چایخوری
۶_ وازلین برای چرب کردن ظرف
روش دوم :
۱_ نشاسته ذرت ۱پیمانه
۲_ چسب چوب ۱پیمانه سرخالی
۳_ گلیسرین ۱ قاشق غذاخوری
۴_ آب ۱/۴ پیمانه
۵_ آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
۶_ وازلین برای چرب کردن ظرف
روش سوم : ( برای گلهای کروشه ای یا ایتالیایی )
۱_ نشاسته ذرت ۱ پیمانه
۲_ چسب چوب ۱ پیمانه سرخالی
۳_ گلیسرین ۲ قاشق غذاخوری
۴_ وازلین برای چرب کردن ظرف
روش تهیه :
ابتدا نشاسته را بوسیله الک ریز چندین بار به خوبی الک نموده تا ذرات درشت آن جدا شود . سپس سایر مواد (به جز وازلین) را به آن افزوده و در ظرف به خوبی مخلوط کرده تا خمیری صاف و یکدست بدست آید . اینک یک ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله کمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید. اکنون مواد برای پخت آماده است .
روش پخت :
ظرف مواد را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتبا به هم میزنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی بدست آید . دستان خود را با وازلین کمی چرب نموده و خمیر را به دقت و حوصله ورز دهید و پس از خنک شدن خمیر را در کیسه نایلکس و در داخل یخچال نگهداری نمایید .
نکته : بهترین زمان استفاده از این خمیر یک روز پس از پخت آن می باشد.
honaredast.blog.ir
موفق باشید